Het Valencia Voetbalkamp

de leukste voetbaldagen van je leven!

OFFICIAL PARTNER VALENCIA C.F.

Het Valencia Voetbalkamp

de leukste voetbaldagen van je leven!

De Valencia CF Voetbalkampen komen naar Nederland en België!

In 2023 kun jij de voetbalweek van je leven beleven. In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding. In de afgelopen 15 jaar leverde geen enkele andere club méér Internationals aan het Spaanse team. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata, David Silva, José Luis Gayà en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

En nu komen Valencia CF jeugdtrainers jou opleiden volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology.

Het voetbalkamp

De Valencia Voetbalkampen zijn een unieke ervaring voor jeugdvoetballers van 6 t/m 14 jaar. Tijdens het Valencia Voetbalkamp krijgen de voetballers 3 of 5 dagen training van officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology.

Deelnemers ontvangen een Valencia CF trainingstenue, bidon en diploma. Daarnaast maken de deelnemers per locatie kans op een weekend Valencia met o.a. tour in Estadio Mestalla, trainingen, wedstrijdbezoek en meer! Ook kunnen ze worden uitgenodigd voor deelname aan de VCF Academy World Cup!

Als deelnemer aan het Valencia Voetbalkamp ontvang jij:

 • Top training door officiële Spaanse Valencia CF Trainers.
 • Valencia CF Trainingstenue van Puma, bestaande uit: shirt, short, sokken.
 • Valencia CF Bidon & Valencia CF Diploma.
 • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Valencia CF.
 • Lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.
 • EXTRA! Je maakt kans op een voetbalreis naar Valencia CF!
 • BONUS! Kans op uitnodiging voor deelname met Team Nederland of Team België aan Valencia CF Academy World Cup!

Een beleving die je nooit meer vergeet

Leeftijd en niveau

jongens én meiden van 6 t/m 14 jaar

De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers. De Nederlandse trainers hebben een opleiding genoten van Valencia CF Academy.

Maak kans op een weekend Valencia!

Deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een weekend Valencia. Dat is de prijs voor de meest getalenteerde spelers! Ook kun je worden uitgenodigd voor deelname met Team Nederland of Team België aan de Valencia CF Academy World Cup, hét toernooi van alle Valencia CF Academys wereldwijd.

 
Deelname

Een trainingsweek, dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur bedraagt slechts €177,50 voor 3 dagen, €202,50 voor 4 dagen of €222,50 voor 5 dagen. Dus pak je kans en meld je gelijk aan!

De meest talentvolle spelers naar Valencia CF!

Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij:

 • Trainen op Sportcity, het trainingscomplex van Valencia CF.
 • Wedstrijd van het eerste team bekijken in Estadio Mestalla.
 • Mestalla ForeverTour (stadion tour), kom op plekken waar alleen de spelers komen.
 • Én meer!
 • BONUS: Kans op deelname met team Nederland of Team België aan de Valencia CF Academy World Cup!

Voetbalvisie

Het model van het spel van de Academie is opgericht volgens de principes van het Valencia CF dat kampioen werd in 2000. Dit model is gestructureerd op basis van de vier momenten van spelen die de identiteit van het team toentertijd karakteriseerden: het team zorgde voor een effectief gebruik van de bal zodat er vooruit gespeeld kon worden met de bal, dit met een zeer hoog vermogen van druk na balverlies en counter-aanvallen, en met een moment van rust dat het team veiligheid en comfort gaf met een goede oriëntatie tijdens het druk zetten op de vleugels, het dichthouden van de binnenste lijnen om de tegenstander haastig te laten spelen.

Partners

Nokia_wordmark
Media-Markt-vector-logo-e1490270155885
logo
logo-valencia-travel
logo_lmobi_png-04-1
PUMAGEENDIER