Onze partners Maken de Valencia Voetbalkampen tot een succes!

fb-recensie-logo

ONZE PARTNERS

Maken de Valencia Voetbalkampen tot een succes!

Attractieverhuur Moonen

Sponsor locatie Heel Nederland

Al 40 jaar uw Sport- Spel- en promotiespecialist; Attractieverhuur Moonen

Wat ooit begon met de verhuur van een hometrainer en een rodeostier is na bijna 45 jaar hard werken uitgegroeid tot het grootste attractieverhuurbedrijf in de Benelux. Het bedrijf, dat begon met verhuren vanuit een schuurtje in De Moer, is inmiddels gevestigd in een modern pand op industrieterrein Zanddonk te Waalwijk.

Vandaag de dag houdt dit veelzijdige bedrijf, onder de naam Attractieverhuur Moonen, zich allang niet meer bezig met alleen de verhuur van hometrainers en rodeostieren, maar is het uitgegroeid tot een bedrijf dat al het mogelijk denkbare verhuurt op het gebied van feesten, promotie en decoratie. Met meer dan 2.500 verschillende(!) attracties & promotiematerialen en bijna 2.000 meter aan decor heeft u altijd keuze genoeg. Service, kwaliteit en met name veiligheid zijn de sleutelwoorden die aangeven wat Attractieverhuur Moonen onder een kwaliteitsproduct verstaat.

Nieuwsgierig? Vraag dan geheel vrijblijvend een brochure met prijslijst aan.
Even een telefoontje naar 0416-567474 of aanvragen via de website www.attractie.com

Attractieverhuur Moonen maakt ieder feest compleet!!!


Afhaal Centrum Welkom

Sponsor locatie Tilburg

Heb je zin in een Chinese maaltijd? Ga dan gerust langs Afhaal Centrum Welkom. Afhaal Centrum Welkom heeft een uitgebreid assortiment aan Chinese gerechten.

Afhaal Centrum Welkom bezorgt bij u thuis (beperkt bezorgingsgebied).
Afhaal Centrum Welkom bezorgt tussen 17:00 – 20:30 uur bij uw thuis voor slechts € 2,00.


BRES activiteiten

Sponsor locatie Groningen, Drenthe en Overijssel

BRES activiteiten organiseert activiteiten en feesten van 10 tot 1000 personen bij u op locatie of kom op één van onze eigen locaties in Groningen, Drenthe en Overijssel. Van een tent bij u in de achtertuin met een leuke activiteit tot een volledig georganiseerd feest met horeca naar keuze. Onze missie is om u een onvergetelijke middag/avond/dag te laten ervaren, waarbij u niets hoeft te regelen. Wij nemen naar uw wensen alles uit handen zodat u tijdens het feest of activiteit kan ontsnappen uit de drukte van het leven en kan gaan genieten. Het is voor ons dan ook pas geslaagd wanneer u tevreden bent en anderen vertelt over hoe fantastisch u het heeft gehad bij BRES activiteiten.


Gebruik de actiecode; VALENCIABRES voor een korting van 10% op het totaalbedrag.