Onze partners Maken de Valencia Voetbalkampen tot een succes!

Onze partners
Maken de Valencia Voetbalkampen tot een succes!

Attractieverhuur Moonen

Sponsor locatie Heel Nederland

Al 40 jaar uw Sport- Spel- en promotiespecialist; Attractieverhuur Moonen

Wat ooit begon met de verhuur van een hometrainer en een rodeostier is na bijna 45 jaar hard werken uitgegroeid tot het grootste attractieverhuurbedrijf in de Benelux. Het bedrijf, dat begon met verhuren vanuit een schuurtje in De Moer, is inmiddels gevestigd in een modern pand op industrieterrein Zanddonk te Waalwijk.

Vandaag de dag houdt dit veelzijdige bedrijf, onder de naam Attractieverhuur Moonen, zich allang niet meer bezig met alleen de verhuur van hometrainers en rodeostieren, maar is het uitgegroeid tot een bedrijf dat al het mogelijk denkbare verhuurt op het gebied van feesten, promotie en decoratie. Met meer dan 2.500 verschillende(!) attracties & promotiematerialen en bijna 2.000 meter aan decor heeft u altijd keuze genoeg. Service, kwaliteit en met name veiligheid zijn de sleutelwoorden die aangeven wat Attractieverhuur Moonen onder een kwaliteitsproduct verstaat.

Nieuwsgierig? Vraag dan geheel vrijblijvend een brochure met prijslijst aan.
Even een telefoontje naar 0416-567474 of aanvragen via de website www.attractie.com

Attractieverhuur Moonen maakt ieder feest compleet!!!


Paul Pessel Sport

Sponsor locatie Utrecht

Paul Pessel Sport is al bijna 27 jaar de voetbalspecialist in Utrecht en omstreken. De winkel is gespecialiseerd in volkssport nummer 1, voetbal! In de winkel van Paul Pessel Sport treft u een breed assortiment van alles wat met voetbal te maken heeft.


Afhaal Centrum Welkom

Sponsor locatie Tilburg

Heb je zin in een Chinese maaltijd? Ga dan gerust langs Afhaal Centrum Welkom. Afhaal Centrum Welkom heeft een uitgebreid assortiment aan Chinese gerechten.

Afhaal Centrum Welkom bezorgt bij u thuis (beperkt bezorgingsgebied).
Afhaal Centrum Welkom bezorgt tussen 17:00 – 20:30 uur bij uw thuis voor slechts € 2,00.


Business Printing Point

Sponsor locatie Tilburg

Business Printing Point staat voor service, vakmanschap en kwaliteit. Business Printing Point reproduceert, print, drukt en plot. Wij zijn in staat uw grafisch ontwerp voor u te produceren met de nieuwste (digitale) printers en offsetpersen.

Business Printing Point kan u ook helpen bij het realiseren van uw ideeën, bij Media Company serviceburo voor grafische communicatie, de reclameafdeling van Business Printing Point staat een creatief team voor u klaar om samen met u uw wensen grafisch vorm te geven. Uw prijslijst, productinformatie, brochure of uw mailing is bij ons in goede handen.


Wilkin Sports

Sponsor locatie Tilburg en Breda

Wilkin Sports presenteert u een sportspeciaalzaak van 2500 m2 die uniek is in heel Nederland. Naast een uitgebreid assortiment, goede service en een goed advies, biedt Wilkin Sports een "Unieke ambiance waarbij beleving en emotie centraal staan".

Uiteraard krijgt u van het deskundige personeel een eerlijk advies en de mogelijkheid om uw materiaal uit te proberen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u genieten van de vele sportuitzendingen op onze grote tv-schermen. Ook uw kinderen hoeven zich geen minuut te vervelen, terwijl u rustig winkelt vermaken zij zich prima in onze kinderspeelhoek met voetbalkooi en klimtoestel. Kortom, Wilkin Sports biedt een aangenaam bezoek voor iedereen.


BRES activiteiten

Sponsor locatie Groningen, Drenthe en Overijssel

BRES activiteiten organiseert activiteiten en feesten van 10 tot 1000 personen bij u op locatie of kom op één van onze eigen locaties in Groningen, Drenthe en Overijssel. Van een tent bij u in de achtertuin met een leuke activiteit tot een volledig georganiseerd feest met horeca naar keuze. Onze missie is om u een onvergetelijke middag/avond/dag te laten ervaren, waarbij u niets hoeft te regelen. Wij nemen naar uw wensen alles uit handen zodat u tijdens het feest of activiteit kan ontsnappen uit de drukte van het leven en kan gaan genieten. Het is voor ons dan ook pas geslaagd wanneer u tevreden bent en anderen vertelt over hoe fantastisch u het heeft gehad bij BRES activiteiten.


Gebruik de actiecode; VALENCIABRES voor een korting van 10% op het totaalbedrag.