Annuleringen Valencia Voetbalkamp


Annuleringen Valencia Voetbalkamp

Annuleringen Valencia Voetbalkamp voorwaarden en kosten:

Conform de algemene voorwaarden:

9. Annulering door Opdrachtgever

9.1 Bij elke inschrijving wordt € 10,00 annuleringsverzekering in rekening gebracht. Deze verzekering zorgt ervoor dat opdrachtgever verzekerd is om (gedeeltelijk) geld terug te krijgen in het geval dat de opdrachtgever moet annuleren.

9.2 Bij annulering van de Overeenkomst voor een Valencia Voetbalkamp wordt per Deelnemer het volgende bedrag in rekening gebracht:

* €12,50 administratiekosten, wanneer de annulering is ontvangen is tot 14 dagen voor aanvang van het evenement.

* € 25,00 administratiekosten, waarbij de annulering binnen 14 dagen voor het evenement ontvangen is.

* € 50,00 mocht de deelnemer vanwege een blessure tijdens de eerste dag afhaken van het Valencia Voetbalkamp.

* Bovendien wordt de kledingset in rekening gebracht voor €39,95. Deze is gratis op te halen bij het voetbalkamp of kan worden verstuurd. De verzendkosten á €6,95 worden in rekening gebracht voor de opdrachtgever.

Goed nieuws:

Het Valencia Voetbalkamp gaat komende herfst door!

Nu Nederland te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij de herfstvakantie voor uw kind toch kunnen laten slagen. Daarom hebben wij, in overleg met onze partnerclubs & Valencia CF besloten dat het Valencia Voetbalkamp komende herfst doorgaat!

Het is moeilijk te voorspellen hoe het coronavirus zich ontwikkeld, en welke veiligheidsmaatregelen we moeten treffen komende herfstvakantie voor een gezond en veilig sportklimaat. Uiteraard zullen we er alles aan doen om dit te realiseren.

Momenteel zijn we druk bezig met het schrijven van ons protocol. We houden u hiervan op de hoogte.

Team Valencia Voetbalkamp